Fodrászat Kozmetika Műköröm Pedikűr Manikűr MasszázsokPedikűrA megfelelő lábápolás és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett.

A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt láb és köröm.

Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. A rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak, így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök, és a köröm is benőhet. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatók.


  • A láb áztatása masszírozó vízmelegítős kádban egy kényelmes fotelben ülve.
  • Bőrkeményedések, esetleges tyúkszemek eltávolítása szikével.
  • Körömvágás, kérésre benőtt körmök eltávolítása, sérült körmök kezelése, gombás köröm kezelése, a körmök formára reszelése.
  • Körmök utókezelése, ápolása, festése, díszítése.
  • A lábszár és a talp frissítő masszírozása.


Shellac

A komoly kutató és fejlesztő munka eredményeképpen megszületett a színes hibrid anyag a shellac, a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével!

Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A shellac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás mint a hagyományos lakkoknál. Pár perc alatt leoldható. Műkörömre pedig zseléként is használhatjuk.

A CNDC shellac megemelt pigment-tartalommal készült, így a legtöbbjük 1 rétegben is jól fed. Kiválóan alkalmas pedikűrnél, hiszen azonnal szárazra köt, így télen is nagyon jól alkalmazható!

Árak (Ft)

Pedikűr   5.000
Extra repedezett bór, benőtt köröm kezelése +1.000
Lakkozás:
Sima lakkozás   1.000
Francia lakkozás   1.000
Shellac   3.700