Fodrászat Kozmetika Műköröm Pedikűr Manikűr MasszázsokKozmetika


Újdonság!

helia-D hyaluronos kezelés

helia-D alma össejtes kezelés

helia-D tokai aszus kezelés

helia-D napraforgó narancsos kezelés

helia-D ten's up kezelés

helia-D mezoterápiás kezelés
HYALURON kezelés
Különböző molekulaméretű hyaluront juttatunk a bőrbe,a kisebb alulról kezdi felépíteni a bőrt ezzel erős lifting hatást elérve, a nagyobb molekulaméretü a felső rétegben hidratáló stimuláló hatást fejt ki. A kezelés különlegessége, hogy a hyaluront kombináljuk két őssejttel az ARGÁN (ez az egyedüli őssejt ami a bör alsóbb rétegéig tud hatni az IRHÁIG) és a FEKETENADÁLYTŐ őssejttel.
90 perc 8500 Ft


MEZOTERÁPIÁS kezelés
Két olyan hatóanyagot tartalmaz mely legjobb innovatív nagydíjat kapott ez a PROGELINE (kollagén termelést segíti) és az ADIPOFILL'IN (ráncfeltöltő). Ennek a termékcsaládnak az erőssége szintén, hogy kombinálva van ARGÁN őssejttel.
90 perc 9500 Ft


ALMA ŐSSEJT kezelés
A sejtek idő ellőtti öregedését jelentősen lassítja és védi a bőr őssejtjeit, visszaadja vitalitásukat. Erőssége a PHYTOCELLTECH (az első olyan svájci őssejtet tartalmazó összetevő melynek hatása igazolt mint hatékony őregedésgátló, öregedés lassító és megelöző.)
90 perc 9500 Ft


TOKAI ASZÚ kezelés
MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS termékcsalád, igazi kuriózum.Nagy glükoz, aminosav és glicerin tartalma miatt nagy a vízmegkötő képessége ezért ajánlott mélyrétegi és felszini vízhiányra egyaránt, minden korosztálynak.
90 perc 8500 Ft


NAPRAFORGÓ NARANCS sorozat
Helia-D első szabadalmazott termékcsaládja melyet kombináltunk két új hatóanyaggal ZIRHAFIRM és TARAFA-intenzív, mely növeli a termékek hidratáló és feszesítő hatását.
90 perc 8500 Ft


TENS'UP kezelés
Azonnali lifting hatása van. Az arc kontúrját láthatóan megemeli. Különlegessége a STIMULÁLÓ szérum mely fahéjolaj és paprika kivonatának köszönhetően erős vérbőség és nyirokkeringés fokozó hatású.Ezért különösen ajánlott SÁPADT, PETYHÜDT , FAKÓ bőrre.
90 perc 8500 Ft

Kavitációs zsírbontás, Radiofrekvenciás zsírlebontás és Bőrfeszesítés! Három funkció egy gépben!

Bevezető áron!

1 alkalom 5 500 Ft
5 alkalmas bérlet 26 000 Ft
10 alkalmas bérlet 50 000 Ft

Zsírbontás elmélet

A berendezés 40 000 Hz erősségű ultra hangot vezet, ezzel gyorsítja a zsírsejtek vibrálását, számos vacuum zsebet előállítva, hevesen befolyásolva a zsírsejteket, belső robbanást generálva a zsírsejtekben,valamint feloldja triglycerideket, glycerinné és zsírsavakká. Második lépésben a 0.5 MHz erejű RF hullámok segítségével segítségével kiüríti azokat. Végül a dinamikus vörös fotonok és irányított elektródák használatával megdolgozza az izmokat, ezáltal feszesíti a bőrt.

Funkció és terapeutás elmélet
 1. A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadékfázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció a speciális 40 000 Hz ultrahang segítségével a szervezetbe jut és robbanást idéz elő a zsírsejtekben, ezek súrlódnak is, kiürítve a fűtő energiát és a vizet.

 2. Az Rf közvetlenül hatol le a mélyen gyökerező zsírlerakodáshoz. A zsírsejteket gyorsan aktív állapotra készteti, a súrlódásosok forróságot, magasabb hőfokot generálnak. Az izzadtságmirigyeken és a nyirokcsomókon keresztül üríti ki a felesleges zsírokat és toxinokat a testből, elérve ezzel a cellulite lebontását is.

 3. A gép elektródáinak energiái segítségével biológiai hullámokat stimulálnak a test fontos (izom eredésnél és tapadásnál) részein. Különböző frekvenciákkal és pulzálásokkal érik el, hogy a test gyakorlatokat végezzen, mellyel a zsiradékok kiürítését és az adott testrész feszesítését segítik.
Kavitációs zsírbontás előnyei:

 • A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.

 • A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.

 • Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.

 • A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.

 • A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

 • A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

 • Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.
Mikrodermabrázió

Mechanikus és szabályozott eltávolítása a bőr felső rétegének, gyengéd hámlasztás mely irányított és egyenletes.

Hatása:
 • Sejt újraképződés és regeneráció.
 • Fokozza a kollagén termelést ezáltal a látható apró ráncok csökkennek.
 • Szürke egészségtelen fakó bőrszín újraéled.
 • Tág pórusok csökkenése.
 • Napfény és UV sugarak általi károsított bőröket helyrehozza, a foltok halványodnak.
 • Elősegíti a további hatóanyagok mélyebb és hatékonyabb felszívódását.I. kezelés menete:
  - Bőr megtisztítása arctejjel, majd tonikkal
  - Szárítás
  - Hámlasztás
  - Ultrahang
  - Nyugtató pakolás
  - Otthoni arcápoló feltevése
A kezelés időtartalma 75 perc, ára: 9.800 Ft.


II. kezelés menete:
  - Bőr megtisztítása arctejjel, majd tonikkal
  - Szárítás
  - Hámlasztás
  - Ultrahang
  - Arc- dekoltázs masszás
  - Nyugtató pakolás
  - Otthoni arcápoló feltevése
A kezelés időtartalma 100 perc, ára: 12.500 Ft.


A mikrodermabrázió kúraszerű alkalmazása javasolt.

5 alkalmas bérlet áráért a 6. alkalom ajándék.

Utána havi 1 alkalom szintentartás céljából javasolt.

Növényi őssejtes kezelés:

A bőr öregedésével a benne található őssejtek sejtmegújító képessége csökken, ezeknek a sejteknek a fokozását segítik elő a növényi őssejtek. Az elvégzett kutatások azt bizonyítják, hogy egy bizonyos svájci almafajta őssejtjeiből nyert kivonat 80%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését.

Hatása a bőrre:
 • Véd az UV fény ártalmai ellen
 • Fokozza a sejtek aktivitását
 • Csökkenti a fibroblasztok öregedésének jeleit
 • Hormonmentesek
 • Tartalmazzák az élő sejt építőköveit
 • Fokozzák a vérkeringést és anyagcserét
 • Javítják az erek állapotát
 • Megkadályozzák a bőr sorvadását
 • Csökkenti a ráncok mélységét
 • Az őssejt kivonat valódi bőrfiatalítás ígéretét hordozza.

A másfél órás (90 perc) növényi őssejtes kezelés: 9.800 Ft

Dr. Hauschka kozmetikai kezelés

A DR. HAUSCHKA kozmetika 1967-ben jelent meg a piacon. A kozmetikumok nem azért kapták a "gyógyító" jelzőt, mintha a bőr betegségeit akarták volna velük gyógyítani, hanem hogy az egyoldalúságokat mutató - tisztátalan, száraz, érzékeny vagy túl korán öregedő, akár zsíros - bőrt a termékekkel ismét normalizálják a működését, és ezt a fönn is tartsák. Így a DR. HAUSCHKA kozmetika - egyrészt terápiás hatása, másrészt biológiai minősége következtében - ma aktuálisabb, mint valaha. A készítmények bőrünket védő, erősítő, megelevenítő, regenerációját segítő hatása minden életkorban ajánlott és nélkülözhetetlen. Minden bőrtípusnak ajánlom és a bőr megtanul lépésről lépésre normális, egészséges bőrré válni.

A kezelés:
A Dr. Hauschka arckezelés lábfürdővel kezdődik. A sugárzóan szép archoz vezető úton az első lépés: a jólesően átmelegített lábakból sugárzó ellazulás, ami az egész testet átjárja.

A zsályás lábfürdő hozzásegíti Önt ahhoz, hogy "magába szálljon"; minden gondot, gondolatot, melyek egyébként elmaradhatatlan kísérőink, egy rövid időre el tudjon hallgattatni, hogy így teljesen átadhassa magát a kezelésnek.

A lábfürdőt a lábak bedörzsölése követi - a gondos ápolás erőt ad az élet további formálásához. A lábfürdő - a polaritás elve alapján - felszabadítja a fejet, egészen "érzővé" teszi Önt, ezzel befogadókésszé vált a kezelés további mozzanataira.

A lábak ápolása után a test ellenkező pólusához fordulunk - a fej, nyak lazítása, feszültségeinek feloldása következik. Korunkban, különösen azoknál, akik sokat ülnek (pl. számítógép mellett végzett munka) és munkavégzéshez egyoldalúan csak kezüket-karjukat-fejüket használják, a testnek ez a felső része különösen erős és egyoldalú terhelést kap, ezért fontos a kezelésnek ez a bevezető, "alapozó" szakasza.

Ezt követően a test középső részével foglalkozunk. A kar, váll, törzs izmainak ellazítása és a kezek, karok bedörzsölése, ápolása után kezdődhet a tulajdonképpeni arckezelés.
Szépség és harmónia - a klasszikus Dr. Hauschka kezelés

Minden eredményes arcápolás alapfeltétele az alapos, kíméletes tisztítás. A Dr. Hauschka kozmetikai kezelésben illatos borogatások segítségével előtisztítást kap a vendég, majd a mandulaőrleményt tartalmazó tisztító krémmel letisztítjuk az arc, nyak, dekoltázs bőrét. A tisztító emulzió egyben segíti is a bőr felépítését. A tisztítás ritmikus "adok-kapok" folyamat: a bőr átjárhatóvá válik, fölveszi a tisztító szubsztanciát és leadja tisztátalanságait. A letisztított bőrt arctonikkal átsimítjuk, ezzel erősítést kap a bőr.

A tisztítást követően gyógynövény kivonatokat tartalmazó gőzzel átmelegítjük bőrét, ami javítja a vérellátást és gyulladáscsökkentő hatású. A bőr kitisztítása után gyógyiszap alapú maszkot helyezünk föl, ami minden tisztátalanságot magába szív, ezen kívül megnyugtatja a bőrt és ismét zárja a tisztítás során megnyitott pórusokat.

A maszkot szakavatott kozmetikusaink minden vendég számára individuálisan állítják össze. Időtartama szintén egyéni, az aktuális bőrállapottól függ.

A kezelés központi történése: a nyirokstimuláció

Az intenzív tisztítást-harmonizálást nyirokstimuláció követi. A nyiroknedvek teljes bőrfelületünket - és teljes organizmusunkat - átáramolják, méregtelenítésünk alapvető szervét képezve. Ez a folyadék a szövetekből a nyirokerekbe áramlik, melyeket számtalan nyirokcsomó tagol.
A csomóknak tisztító-méregtelenítő funkciójuk van. A kozmetikai kezelések során a nyirokrendszert csak stimulálni szabad, egyéb beavatkozás (drenázs stb.) az orvos feladata.
A Dr. Hauschka nyirokstimulációt finom ujjmozdulatokkal és ecsetvonásokkal, kézmozdulatokkal végzi a kozmetikus. Ezzel elérjük a kötőszöveti folyadék harmonikus áramlását.
A kezelés belenyúl folyadéktestünk eleven áramlásaiba, életerőink mozgásába, ezzel a teljes embert harmonizálja.

A bőr és az organizmus erősítése:

A bőr most teljesen nyitott - ismét zárni kell hát és megerősíteni, hogy erőteljesen léphessen újból a külvilágba.
A bőrápoló ampullák felépítő szubsztanciákkal látják el a bőrt, ezt az Ön aktuális bőrállapotának megfelelő pakolás felhordása követi.
A revitalizáló pakolás segíti a bőr felfrissülését, regenerációját - de segítséget ad a tisztátalan, gyulladt bőrnek is egészsége visszahódításában.
Az aknés, gyulladt bőr a legnagyobb segítséget a felmelegített arcolajjal készített olajpakolástól kapja.
A rózsa pakolás egyrészt a bőr folyadékháztartását, ezáltal feszességét, rugalmasságát támogatja, a korán megjelenő finom ráncok megjelenését késlelteti.
Végül a nagyon száraz bőr kényeztetéséhez leginkább a krémpakolás járul hozzá, ez a legtartalmasabb pakolás.

Amíg a pakolás kifejti hatását, addig a Dr. Hauschka bőrápoló olajok közül a kozmetikus kiválasztja az Önnek leginkább megfelelőt, amivel dekoltázsmasszázst végez.

A megfelelő olaj gyógyító erőkkel ajándékozza meg Önt. Mindezek a mozzanatok egy kívülről befelé irányuló, hosszantartó hatású harmonizálást eredményeznek, amit a kezelést követően még jó ideig tapasztalni fog.

Bőre állapotától függően még különféle arcgimnasztikai gyakorlatokat is kiválaszt a kozmetikus, és Önnel együtt gyakorolja, melyeket Ön majd otthon napi rendszerességgel önállóan végezhet. Legvégül a kezelés befejezéseképpen - a pakolás eltávolítása, a bőr újbóli tonizálása után - nappali ápoló készítményeket, igény esetén sminket kap a bőre, hogy Ön ismét frissen, biztonsággal térjen vissza az Önre váró feladatokhoz.

A Dr. Hauschka kozmetikai kezelés időtartalma 120 perc, ára 12 500 Ft.

http://www.drhauschka.hu/http://www.academiebeaute.hu/

Académie arckezelések

Minden bőr egyedi..
Kérjen Professzionális egyénre szabott kezelést.

Specifikus arckezelések


Acadayclean
Valamennyi kabinkezelés kézi masszázstechnikán alapul. A kezelések egyedülállóak és kizárólagosak, a látható és hosszantartó eredményesség mellett az élményszerű wellness érzést is biztosítják. A bőr felkészítése további kezelésekre.
Intenzív A.H.A. kezelés.
Express tisztítás.

Acadayskin
A bőr víz-, illetve zsírháztartásának helyreállítása.
Optimális hidratálás.
Termo-aktív kezelés.
Optimális tisztító kezelés.

Acadaytime
Célzott kezelések a kor jelei, tünetei ellen.
Ránctalanító kezelés Borelaxszal.
C-vitaminos megerősítő lifting kezelés.
Kollagén kezelés.
Feszesítő kezelés.
Szemkontúr kezelések.

Acadaylife
Célzott kezelés a környezeti ártalmak ellen.
Bőrpirosodás elleni kezelés.
Oxigenizáló kezelés.
Barna foltok korrektor kezelése.

Acad'arômes
Kezelések esszenciális olajokkal.
Absolute kezelés.
Esszenciális kezelés.

Académie men
Tisztító és energetizáló kezelés férfiaknak.

Acadexpert
Célzott kezelés igénybevett bőr számára.
Alapkezelések
Jobbféle célzott kezelések közül -hidratáló, tápláló, zsíros, bőrre, ránctalanít, kímélő, regeneráló- választjuk ki a bőr igények leginkább megfelelőt.
90 perc, 7.500 Ft


Intenzív AHA kezelés
Finomítja a bőrt, csökkenti a ráncokat és szarkalábakat, elhalványítja a pigment foltokat. Helyreállítja a bőr pH értékét, a bőr visszakapja ragyogását.
60 perc, 6.900 Ft


Tisztító és energetizáló kezelés férfiaknak
Tisztítás dupla radírozással.
60 perc, 7.900 Ft


Oxigenizáló kezelés
Felvesz a harcot az ártalmas környezeti hatásokkal szemben, megerősíti a bőr természetes védekezőképességét. A bőr megerősödik és lágy lesz.
75 perc, 9.900 FtExpress Arctisztítás
A gyors és hatékony kezelést azoknak ajánljuk, akiknek kevés az idejük.
30 perc, 3.500 Ft


Optimális hidratálás
Intenzíven hidratálja az epidermisz felső rétegeit, kisimítja a ráncokat. A bőr puha és rugalmas lesz. A bőrragyogó tónust kap.
60 perc, 8.900 Ft


C vitaminos megerősítő lifting kezelés
Láthatóan újraépíti és megemeli a bőrt. Kisimítja a ráncokat. A megerősödött, bőr visszanyeri vitalitását.
90 perc, 10.900 Ft


Hidratáló és antioxidáns kezelés
Helyreállítja a legvízhiányosabb bőr vízháztartásának egyensúlyát is. A bőr visszakapja rugalmasságát. A kezelés specialitása, hogy tartalmaz egy klasszikus masszázst és egy nyirokmasszázst is.
90 perc, 14.900 Ft
Árlista

Alapkezelés7.500 Ft
Radír, arc és dekoltás masszás4.200 Ft
Radír, arc dekoltás masszás + ultrahang6.500 Ft
Radír + ultrahang3.000 Ft
Szempilla festés1.000 Ft
Szemöldök festés900 Ft
Szemöldök szedés800 - 1.000 Ft
Szempilla szemöldök szedés és festés2.500 Ft
Térdig lábgyanta1.800 Ft
Combgyanta2.000 Ft
Végig lábgyanta3.500 Ft
Hónalj gyanta1.000 Ft
Férfi hónalj gyanta1.500 Ft
Fazon gyanta1.000 - 2.000 Ft
Brazil gyanta2.500 Ft
Hollywoodi gyanta4.000 Ft
Kargyana1.800 Ft
Bajusz gyanta900 Ft
Nappali smink3.800 Ft
Dr. Hauschka kezelés12.500 Ft
Mikrodermabráziós kezelés11.800 Ft
LuXLash műszempilla, szempilla-hosszabbítás10.000 Ft

Sminktetoválás

Szemöldök satírozással31.000 Ft
Szemöldök szálazással30.000 Ft
Szem kontúr felül29.000 Ft
Szem kontúr alul29.000 Ft
Szempillatő kontúr felül27.000 Ft
Szempillatő kontúr alul27.000 Ft
Száj kontúr32.500 Ft
Száj kontúr félsatírral36.700 Ft
Száj kontúr teljes satírral39.800 Ft

( Az árak tartalmazzák a 2. átütés árát is, melyet két hónapon belül kell elvégezni. )


Bejelentkezés: Krisztina 0670/6347-463